Aankleding trouwlocatie

Door de jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften beschikt Your Choice Catering over een groot netwerk aan verschillende unieke trouwlocaties. Hierdoor zorg je er al gelijk voor dat de gehele bruiloft een andere sfeer krijgt. Echter wordt een bruiloft pas echt speciaal wanneer niet alleen de locatie uniek is, ook de aankleding is van groot belang. Your Choice Catering heeft dan ook een zeer creatief team die er voor kunnen zorgen dat ook de unieke trouwlocatie die je gevonden hebt van de juiste aankleding wordt voorzien. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met jullie als bruidspaar en de sfeer die jullie uit willen stralen. Zo is Your Choice Catering onder andere geschikt om een klassieke, chiquer of zeer moderne aankleding van de trouwlocatie te organiseren. Om er voor te zorgen dat de aankleding geheel aan jullie wensen voldoet beschikt Your Choice Catering over een ervaren design team.

Unieke trouwlocatie

Uiteraard is het van groot belang om een unieke trouwlocatie te vinden, waardoor gelijk de gehele bruiloft specialer wordt. Echter is het minstens zo belangrijk om voor een goede aankleding van de trouwlocatie te zorgen. Niet iedere locatie beschikt namelijk over de juiste inrichten of er missen nog bepaalde dingen die je bruiloft net specialer maken. Door de jaren heen heeft Your Choice Catering dan ook een grote voorraad aan decoratie en aankleding opgebouwd, waardoor de aankleding niet bij derden hoeft te worden gehuurd. Dit scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. Ook wanneer je een bepaald thema in gedachten hebt waarop de bruiloft is gebaseerd kan het creatieve team van Your Choice Catering je de beste aankleding bieden.

Samenspraak

Eén van de kernwaarden van Your Choice Catering is dat jullie als bruidspaar de mooiste dag moeten beleven. Het is voor ons dan ook zeer belangrijk dat er veel samenspraak is tussen het flexibele en creatieve team van Your Choice Catering en jullie als bruidspaar. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal, zodat jullie alle wensen en ideeën kunnen neerleggen bij Your Choice Catering. Het team zorgt er mede hierdoor voor dat jullie ook daadwerkelijk de aankleding en bruiloft krijgen zoals jullie het willen.

Ruime keuze

Door de jarenlange ervaring heeft Your Choice Catering inmiddels een uitgebreid assortiment aan verschillende meubelen die kunnen worden ingezet bij de aankleding van je bruiloft. Zo maakt het voor Your Choice Catering niet uit of je voor een lange tafel kiest waaraan alle gasten plaats kunnen nemen of dat je liever meerdere ronde tafels hebt. Daarnaast kun je ook zelf kiezen tussen de verschillende stoelen, waarbij het gaat van simpele klapstoelen tot zeer sierlijke stoelen met luxe bekleding. Bij Your Choice Catering krijg je dan ook een ruime keuze aan verschillende opties zodat samen met jullie als bruidspaar wordt gekeken naar de beste aankleding voor jullie bruiloft.

Scherpe prijs

Het creatieve team van Your Choice Catering zorgt er voor dat jullie precies de bruiloft krijgen zoals jullie die in gedachten hebben. Hierbij maakt het niet uit voor welke aankleding je kiest. Your Choice Catering staat daarnaast ook voor eerlijke prijzen die wij ook kunnen leveren door goede relaties met verschillende leveranciers.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier