Referenties

De afgelopen 20 jaar heeft Your Choice Catering al bij vele bruiloften een rol mogen spelen en zich ook naar volle tevredenheid voor de bruiloften ingezet. De reacties die naderhand worden ontvangen door het team van Your Choice Catering zijn dan ook altijd zeer lovend, waar wij uiteraard zeer trots op zijn. Persoonlijke aandacht staat dan ook altijd voorop bij Your Choice Catering, wat nog het meeste tot uiting komt in de persoonlijke gesprekken die je met de contactpersoon voert om alle wensen en ideeen helder op papier te krijgen. Het zeer ervaren personeel van Your Choice Catering zal er daarna voor zorgen dat de bruiloft precies zo georganiseerd wordt zoals jullie zelf in gedachten hebben. Zonder dat jullie hier zelf de stress van ervaren. Het grote voordeel van Your Choice Catering is dan ook dat je maar met één contactpersoon te maken hebt die van alle wensen op de hoogte is. Dit maakt de communicatie vele malen sneller en soepeler.

Trouw-ervaring klanten Your Choice Catering

Tamara & Patrick

Ons contactpersoon Michiel kwam vrijblijvend langs bij Tamara en Patrick. Om iedereen gelijk in de juiste sfeer te brengen nam Michiel een fles wijn mee, zodat de verschillende opties voor de bruiloft goed besproken werden. Uiteindelijk hebben Tamara en Patrick voor een zeer unieke trouwlocatie gekozen waarbij Your Choice Catering ook de aankleding voor haar rekening nam. Om voor een ongedwongen sfeer te zorgen tijdens het diner is er voor een walking dinner gekozen, zodat ook het bruidspaar alle gasten aandacht kon geven. Dit werd door zowel het bruidspaar als de gasten zeer gewaardeerd en voelde de bruiloft zeer persoonlijk aan. Na het diner zorgde de speciaal ingehuurde live band nog voor de nodige sfeer op de dansvloer.

Lisette & Pieter

Al snel werd het contactpersoon Michiel duidelijk dat dit bruidspaar een lang gekoesterde wens had om op het strand te trouwen, in een zeer romantische setting. Het ervaren en flexibele team heeft het bruidspaar dan ook zeer gericht kunnen helpen om deze droom te verwezenlijken. Om de dag passend af te sluiten is gekozen voor een intieme barbecue aan het strand waarbij het de gasten aan niets ontbrak.

Meer referenties

Your Choice Catering doet natuurlijk meer dan alleen "bruiloften". Meer referenties bekijken...? Klik Hier