Checklist trouwen

Your Choice Catering is in staat om alle zaken rondom je bruiloft over te nemen, zodat je zelf vrijwel niets meer hoeft te regelen. Er komt dan ook zeer veel kijken bij het organiseren van de bruiloft zoals je die zelf voor ogen hebt. Daarnaast wil je er natuurlijk ook op de dag zelf zoveel mogelijk van genieten. Iets wat niet vaak samen gaat met al het geregel dat nog nodig is. In zulke hectische tijden vergeet je al snel enkele zaken die noodzakelijk zijn voor het laten slagen van de bruiloft. Door Your Choice Catering heb je hier geen last meer van en zorg je er in samenspraak voor dat de bruiloft precies zo plaats vindt zoals jullie dat willen.

Wat kan Your Choice Catering allemaal voor jullie betekenen?

Door Your Choice Catering zorg je er voor dat de aanloop naar jullie bruiloft veel soepeler verloopt, waardoor er geen noodzakelijke zaken meer vergeten worden. Zo bepaal je onder andere samen met Your Choice Catering het budget voor de bruiloft en wordt er een draaiboek samengesteld. Door de jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften heeft Your Choice Catering inmiddels een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk bevat niet alleen goede leveranciers voor de aankleding van de bruiloft, maar ook unieke trouwlocaties waardoor je bruiloft meteen een andere sfeer krijgt. Het bekijken en reserveren van de trouwlocaties vindt dan ook plaats in samenwerking met Your Choice Catering. Het team van Your Choice Catering weet precies waar op gelet moet worden bij het uitkiezen van een geschikte trouwlocatie.

Ook het verzorgen van het entertainment gedeelte kun je geheel overlaten aan Your Choice Catering. Uiteraard wordt naar enkele speciale nummers gevraagd die een betekenis voor jullie heeft. Your Choice Catering weet hier precies de juiste live band of dj voor te vinden die de dansvloer vol weten te krijgen zodat de sfeer nog eens extra verhoogd wordt.

Uiteraard heeft Your Choice Catering ook veel ervaring in het verzorgen van de catering tijdens de bruiloft. Ook hierbij staat dan ook het deskundige team van Your Choice Catering voor je klaar. Groot voordeel is de samenwerking met verschillende leveranciers, zodat vrijwel alle wensen kunnen worden gerealiseerd. Bij het organiseren van de catering worden er onder andere voorstellen gedaan over de bruidstaart, maar ook over het diner. Hierbij kun je altijd in samenwerking met Your Choice Catering je eigen wensen aangeven wanneer je bijvoorbeeld een walking dinner of barbecue wilt organiseren.

Ten slotte maakt het team van Your Choice Catering ook verschillende voorstellen om de bruiloft zo goed mogelijk in te richten. Hierbij kun je denken aan een voorstel voor de juiste bruidstaart en trouwkaart. Maar ook worden er voorstellen gedaan over bloemen, corsages en boeket.

Zelf helemaal niets meer doen?

Your Choice Catering zorgt er met de jarenlange ervaring van het personeel voor dat je alle zorgen worden ontnomen tijdens de voorbereiding van jullie huwelijk. Het enige dat jullie zelf nog moeten doen is het vastzetten van de trouwdatum, het uitnodigen van de gasten en bovenal genieten van de mooiste dag van jullie leven.

>> Meer informatie...? Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier