Jullie cateraar

Your Choice Catering biedt meer dan alleen het cateren van het culinaire gedeelte van jullie bruiloft. Deze dag leent zich dan ook uitstekend om eens goed uit te pakken met diverse lekkere hapjes die op een exclusieve wijze worden geserveerd. Your Choice Catering staat er dan ook om bekend om samen met jullie als bruidspaar op zoek te gaan naar de meest geschikte vorm om de catering te verzorgen. Dit kan zowel een uitgebreid diner zijn, als een lopend buffet of een walking dinner. Door de jarenlange ervaring van Your Choice Catering zijn wij in staat om ook jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken. De catering is hierbij natuurlijk van groot belang.

Vele mogelijkheden

Door ruim 20 jaar aan ervaring heeft Your Choice Catering inmiddels een zeer creatief en flexibel team onder zich, waardoor de mogelijkheden voor het verzorgen van de catering op jullie bruiloft eindeloos zijn. Er wordt dan ook altijd naar jullie eigen wensen geluisterd, om er zo voor te zorgen dat jullie de bruiloft krijgen die jullie verdienen. Daarnaast kun je ook zelf het arrangement samenstellen door het grote aanbod aan verschillende mogelijkheden bij Your Choice Catering. Dit zorgt er voor dat je altijd bent verzekerd van een heerlijke maaltijd op je bruiloft. Voor Your Choice Catering is dan ook niets te gek en er wordt altijd met jullie eigen ideeën rekening gehouden. Het grote voordeel van het totaal pakket dat Your Choice Catering biedt is dat je maar met één contactpersoon te maken hebben die alle facetten van de bruiloft voor rekening neemt.

Unieke trouwlocatie die bij je past

Door de jarenlange ervaring van Your Choice Catering in het organiseren van bruiloften beschikken wij inmiddels over een zeer uitgebreid netwerk aan unieke trouwlocaties. Hierdoor kunnen wij altijd een trouwlocatie bieden die ook volledig bij jullie past. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld aan het strand de bruiloft te organiseren, maar ook bieden wij verschillende kastelen, paleizen of balzalen die volledig gericht zijn op het laten plaatsvinden van een bruiloft. Ook het aantal personen is voor Your Choice Catering geen enkel probleem, zo kunnen wij bruiloften organiseren van 15 tot 2000 personen. Your Choice Catering ziet iedere bruiloft dan ook als een uitdaging om ook voor jullie dit de mooiste dag te maken. Iedere bruiloft vraagt dan ook om een andere unieke locatie, waar Your Choice Catering zich graag voor inzet.

Vrijblijvende persoonlijke aandacht

Bij Your Choice Catering staat persoonlijke aandacht altijd voorop, wat tot uiting komt in de persoonlijke gesprekken die gevoerd worden. Dit alles met het doel om de bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken, die je zorgeloos kunt beleven. De contactpersoon van Your Choice Catering zal dan ook altijd een luisterend oor bieden tijdens de gesprekken, waardoor het uiteindelijke doel soepel wordt behaald. Niets is Your Choice Catering dan ook te gek en het creatieve en ervaren team staat altijd voor je klaar. Wanneer je nog verdere vragen hebt of informatie aan wilt vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Your Choice Catering.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier