Goedkoop trouwen

Door de jaren heen heeft Your Choice Catering een groot aantal verschillende bruiloften georganiseerd, waarbij rekening werd gehouden met uiteenlopende budgetten. Ook wanneer je goedkoop wilt trouwen ben je bij Your Choice Catering aan het juiste adres. Vooral door de jarenlange samenwerking met verschillende partners en leveranciers zijn wij in staat om zeer scherpe tarieven te kunnen hanteren. Dit is dan ook één van de voordelen van het afnemen van een totaal pakket bij Your Choice Catering.

Kleiner budget

Uiteraard kun je ook met een klein budget voor een zeer geslaagde bruiloft zorgen. Het flexibele en creatieve team van Your Choice Catering weet dan ook voor ieder budget de juiste bruiloft te regelen, waarbij uiteraard van jullie eigen wensen wordt uitgegaan. Daarnaast zorgt een grote groep gasten ook niet altijd voor een betere sfeer en kan het zelfs zo zijn dat de bruiloft veel intiemer en specialer wordt wanneer je minder mensen uitnodigt. Je kunt dan ook verschillende alternatieven verzinnen om binnen het gestelde budget te blijven.

Alternatieven

Door de jarenlange ervaring weet Your Choice Catering ook bruiloften te organiseren voor een kleiner budget. Het team van Your Choice Catering biedt dan ook altijd een aantal alternatieven op bepaalde standaard zaken van de bruiloft. Hierdoor kun je de kosten al direct drukken. Zo kun je onder andere voor een andere aankleding kiezen, waarbij bijvoorbeeld verschillende meubels van eigen decoratie worden voorzien.

Ook wat de bruidstaart betreft zijn er verschillende alternatieven te vinden. Zo hoef je niet altijd een grote en uitgebreide bruidstaart te kiezen, maar kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van cupcakes. Hierdoor zorg je er alsnog voor dat alle gasten de bruiloft kunnen vieren, waarbij je de cupcakes uiteraard van een persoonlijke boodschap kunt voorzien.

Ook kun je er voor kiezen om een mooie avondjurk te kiezen in plaats van een zeer dure trouwjurk. Dit merk je ook gelijk binnen het budget, waardoor er meer financiële middelen over blijven om de rest van de bruiloft te organiseren. Your Choice Catering heeft dan ook voor ieder probleem een oplossing, zodat je zonder stress de bruiloft kunt beleven. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de jurk of het pak te huren in plaats van daadwerkelijk aan te schaffen.

Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden omtrent de ringen die bij de bruiloft horen. Je kunt er dan ook voor kiezen om huidige ringen met een waardevolle betekenis om te laten smelten tot nieuwe trouwringen. Uiteraard bespaar je hier ook veel kosten mee en zorg je er voor dat andere ringen weer een nieuwe bestemming krijgen.

Uiteraard kun je ook de kosten drukken door te kiezen voor het gratis trouwen. Vrijwel iedere gemeente in Nederland biedt een bepaald dagdeel in de week aan waarin je gratis kunt trouwen. Vaak vindt dit dagdeel op een iets minder populair tijdstip plaats, echter zorg je er op die manier wel voor dat er meer middelen beschikbaar blijven voor het huwelijksfeest dat je nog wilt laten organiseren. Je kunt Your Choice Catering dan ook benaderen voor een goedkope maar alsnog geweldige bruiloft.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier voor meer informatie