Huwelijksarrangement

Het grote voordeel van Your Choice Catering is niet alleen dat zij een zeer persoonlijke aanpak hanteren, waarbij uiteraard jullie wensen centraal staan. Ook biedt Your Choice Catering het huwelijksarrangement als totaal pakket aan. Hierdoor heb je in vergelijking met het organiseren van enkele losse onderdelen maar te maken met één contactpersoon die volledig van jullie situatie en wensen op de hoogte is. Dit maakt de communicatie veel soepeler, sneller en aangenamer, waardoor de bruiloft veel sneller geregeld kan worden.

Unieke trouwlocaties
Door de jarenlange ervaring van Your Choice Catering is een zeer uitgebreid en rijk netwerk opgebouwd. Hierdoor beschikt Your Choice Catering over een bestand aan zeer unieke trouwlocaties. Het is dan ook mogelijk om een zeer romantische locatie op het strand te realiseren, maar ook beschikt Your Choice Catering over enkele kastelen in het bestand. Deze kastelen kenmerken zich door het besloten karakter, zodat je samen met alle gasten de bruiloft op een zeer intieme locatie kunt laten plaatsvinden. Je waant je hierdoor echt de gehele dag in je eigen wereld, waarin jullie als stel centraal staan.

Culinair
Uiteraard is Your Choice Catering ook befaamd om het culinaire aspect van de bruiloft, wat zeker niet vergeten wordt. Je kunt bij Your Choice Catering dan ook allerlei verschillende kanten op, zoals een zeer uitgebreid diner of een walking dinner waarbij telkens nieuwe gerechten worden geserveerd in ontspannen omgeving.

Een compleet verzorgde dag

Om een idee te kunnen schetsen hoe een compleet verzorgde dag door Your Choice Catering er ongeveer uit kan zien wordt hieronder een totaal pakket beschreven. Uiteraard dient dit slechts als voorbeeld, om je een goede indruk van onze uitgebreide service te kunnen bieden. Daarnaast is het arrangement uiteraard afhankelijk van de trouwlocatie die wordt gekozen en is het altijd mogelijk om extra wensen en mogelijkheden toe te voegen aan de compleet verzorgde dag van Your Choice Catering. Het onderstaande voorbeeld is gebaseerd op totaalprijzen vanaf €6000,- waarbij uiteraard meerdere mogelijkheden kunnen worden gerealiseerd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Ceremonie (o.b.v. 50 personen)

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Toost met bubbels (o.b.v. 50 personen)
 • 1,5 uur durende receptie
 • Dranken uit het Hollands assortiment
 • Tafelgarnituur en hapjes

Diner (o.b.v. 50 personen)

 • 2 uur durend drie gangen diner of walking dinner
 • Smaakvolle wijnen
 • Afsluiting met koffie en thee

Feestavond (o.b.v. 100 personen)

 • 4 uur durende feestavond
 • Dranken uit het Hollands assortiment
 • Tafelgarnituur en hapjes

Vrijblijvende informatie

Als je nog met enkele vragen zit is het uiteraard mogelijk om bij Your Choice Catering geheel vrijblijvend verdere informatie aan te vragen. Wanneer je meer informatie over onze diensten wilt kun je naar het gratis telefoon nummer bellen. Ook hebben we een eigen e-mail formulier, zodat je zeer eenvoudig extra informatie aan kunt vragen. Bij Your Choice Catering staat centraal dat jullie de bruiloft krijgen volgens jullie eigen wensen. Het ervaren en professionele personeel van Your Choice Catering staat dan ook klaar om al je vragen te beantwoorden. De kenmerkende persoonlijke aanpak begint hier dan ook al gelijk.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier