Weddingplanner

De website trouwen-huwelijk.nl is een initiatief van Your Choice Catering, dat met ruim 20 jaar aan ervaring een zeer groot netwerk heeft opgebouwd. Hierdoor is Your Choice Catering in staat om een totaal pakket aan te bieden, zodat je bij één partij je complete trouwdag kunt onderbrengen. Het grote voordeel hiervan is dat je ook maar met één contactpersoon te maken, waardoor de communicatie veel soepeler verloopt. Het totaal pakket dat Your Choice Catering biedt bevat onder andere het regelen van een zeer unieke trouwlocatie, het inhuren van entertainment voor de feestavond en het verzorgen van de aankleding en catering van je bruiloft.

Ruime ervaring

Your Choice Catering heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften. Door deze ervaring beschikt Your Choice Catering dan ook over een zeer uitgebreid netwerk, waardoor je wensen nog sneller vervuld kunnen worden. Daarnaast is niets Your Choice Catering te gek en zorgen zij er dan ook voor dat de mooiste dag van je leven ook echt vlekkeloos verloopt. Hierdoor heb je niet alleen in de aanloop naar je bruiloft zeer weinig stress, maar ook tijdens de grote dag staat alles al klaar. Dit zorgt er voor dat je alleen nog maar meer van deze dag kunt genieten, samen met de familie en andere gasten. Enkele kenmerken van Your Choice Catering is de persoonlijke aandacht, waarbij maatwerk altijd centraal staat. Dit uit zich dan ook in het aanwijzen van één contactpersoon die je bijstaat tijdens het organiseren van jullie bruiloft. Hierdoor heb je voor alle verschillende zaken die geregeld moeten worden één aanspreekpunt die ook overal van op de hoogte is. Iedere bruiloft is immers uniek, net als het stel.

Culinair

Uiteraard verzorgt Your Choice Catering ook de catering op je bruiloft. Dit kan variëren van enkele verschillende hapjes tijdens de receptie tot een walking dinner of een zeer uitgebreid diner. Het grote voordeel van een walking dinner bijvoorbeeld is dat het diner hierdoor zeer vrijblijvend en flexibel is. De gasten worden continu op bijzondere en lekkere hapjes getrakteerd in een zeer ongedwongen sfeer.

Gratis proefdiner
Wanneer je voor Your Choice Catering kiest ontvang je direct van ons een gratis proefdiner. Uit ervaring weten wij dat veel mensen zich zorgen kunnen maken over de catering tijdens hun bruiloft. Om er voor te zorgen dat de gerechten ook bij jullie eigen wensen aansluiten bieden we de mogelijkheid om deze gerechten te proeven tijdens het gratis proefdiner, waardoor je een goede indruk krijgt van de catering tijdens de bruiloft.

Vrijblijvende informatie

Het is bij Your Choice Catering uiteraard mogelijk om geheel vrijblijvend verdere informatie aan te vragen wanneer je nog met enkele vragen zit. Wanneer je meer informatie over onze diensten wilt kun je naar het gratis telefoon nummer bellen. Ook hebben we een eigen e-mail formulier, zodat je zeer eenvoudig extra informatie aan kunt vragen. Bij Your Choice Catering staat centraal dat jullie de bruiloft krijgen volgens jullie eigen wensen. Het ervaren en professionele personeel van Your Choice Catering staat dan ook klaar om al je vragen te beantwoorden. De kenmerkende persoonlijke aanpak begint dan ook al meteen.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier