Culinaire mogelijkheden

Your Choice Catering heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van de catering voor bruiloften. Ook jullie bruiloft kan dan ook voorzien worden van een zeer unieke catering, waardoor gelijk de gehele bruiloft een andere sfeer krijgt. Uiteraard komt de catering geheel tot stand door een intensieve samenwerking tussen jullie als bruidspaar en Your Choice Catering. Hierdoor weet je zeker dat er met al je eigen wensen rekening wordt gehouden, zodat de bruiloft ook daadwerkelijk de mooiste dag van je leven wordt. Het ervaren en creatieve team van Your Choice Catering is dan ook in staat om verschillende uitingen te geven aan de culinaire mogelijkheden voor je bruiloft.

Walking dinner

Om voor een zeer losse en informele sfeer te zorgen tijdens je bruiloft kun je kiezen voor een walking dinner. Hierbij lopen niet alleen je gasten continu rond, door gebruik te maken van statafels, maar ook de geserveerde hapjes verplaatsen zich de hele tijd door de trouwlocatie. Dit zorgt er voor dat je gasten op een zeer ongedwongen en informele manier de verschillende hapjes kunnen proeven. Doordat iedereen continu in beweging is zorgt dit er ook voor dat alle gasten contact met elkaar maken, dit komt uiteraard de sfeer alleen maar ten goede. Een ander groot voordeel hiervan is dat jullie als bruidspaar ook de aandacht over alle gasten kunnen verdelen.

Uitgebreid diner

De ervaren koks van Your Choice Catering zijn uiteraard ook in staat om een zeer uitgebreid diner te verzorgen. Hierbij wordt alles voor je geregeld, zodat je zelf alleen nog maar aan hoeft te schuiven. Dit geldt natuurlijk ook voor de gasten. Wanneer je voor een uitgebreid diner bij Your Choice Catering kiest houdt dit uiteraard in dat je zelf beslist wat er wordt geserveerd. De ervaren koks kunnen je hierbij van goede tips voorzien, zodat het diner net wat exclusiever wordt. Zo kun je onder andere kiezen voor een menu van drie tot wel acht gangen, waarbij alle verschillende combinaties mogelijk zijn.

Lopend buffet

Uiteraard verzorgt Your Choice Catering ook het lopend buffet tijdens je bruiloft. Deze manier van catering is dan ook al jarenlang een beproefd concept om een grote groep mensen van een diner te laten genieten. Zo zorg je er in samenwerking met het creatieve team van Your Choice Catering voor dat er voor iedereen iets geserveerd wordt wat hij of zij lekker vindt. Daarnaast beschikt Your Choice Catering over enkele speciale lopende buffetten die specifiek op bruiloften zijn gericht, waardoor de catering net iets exclusiever en specialer wordt.

Barbecue

Ook de barbecue mag natuurlijk niet ontbreken. Kenmerk hierbij is dat uit verschillende arrangementen gekozen kan worden, zodat je er zeker van bent dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Daarnaast kun je ook voor een luxer pakket kiezen, waarbij uiteraard de hapjes net iets exclusiever zijn.

Receptie

Ook wanneer je de receptie van je bruiloft van catering wilt laten voorzien ben je bij Your Choice Catering aan het juiste adres. Je krijgt dan ook de keuze uit een groot aanbod aan borrelassortimenten die geheel naar eigen smaak zijn aan te passen.

>> Voor meer informatie: Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier