Wat kost een bruiloft?

Wanneer je je hebt voorgenomen om te trouwen ben je vaak nog niet op de hoogte van alle mogelijkheden en alle kosten die hierbij komen kijken. Uiteraard wilt iedereen een onvergetelijke dag van de bruiloft maken. Echter is het verstandig om van te voren samen met Your Choice Catering een budget vast te stellen. Hierdoor geef je het deskundige team gelijk de mogelijkheid om verschillende zaken omtrent de bruiloft te regelen. Daarnaast kunnen er ook afspraken gemaakt worden over de kosten van bepaalde onderdelen van de bruiloft. Zo kan het dat je meer aandacht aan de catering wilt besteden dan aan de aankleding van de trouwlocatie. Ook dit is goed voor het team om te weten, zodat hier uiteraard rekening mee wordt gehouden. Wanneer je samen met Your Choice Catering goede afspraken maakt over het budget voorkom je dat de bruiloft een te grote kostenpost wordt.

Samen met Your Choice Catering een budget samenstellen

Om voor een beter inzicht in de mogelijkheden van de bruiloft te zorgen is het verstandig om samen met Your Choice Catering een bepaald budget samen te stellen. Hierbij wordt niet alleen naar het totale budget gekeken, maar ook naar wat de verschillende onderdelen maximaal mogen kosten. Hierdoor zorg je er voor dat alle zaken goed geregeld kunnen worden en dat Your Choice Catering ook direct speelruimte heeft om de verschillende onderdelen goed te kunnen regelen.

Het flexibele en creatieve team van Your Choice Catering is dan ook zeer ervaren in het organiseren van bruiloften voor verschillende budgetten. Door vooraf een goed doordacht budget samen te stellen met Your Choice Catering stel je de medewerkers direct in staat om de mogelijkheden in te schatten en waar mogelijk bij te stellen. Hierdoor zorg je er al in een vroeg stadium voor dat bepaalde wensen wel of niet ingevuld kunnen worden. Ook geeft je dit voldoende tijd om naar alternatieven te kijken, zodat je alsnog de bruiloft van je dromen krijgt.

Kostenoverzicht

Uiteraard is het van belang om samen met Your Choice Catering een bepaald budget vast te stellen. Echter heb je vaak wel te maken met enkele vaste kosten waar niet veel op te bezuinigen valt. Hierbij kun je onder andere denken aan de ceremonie op het gemeentehuis of het inhuren van een notaris. Ook wanneer je in een kerk wilt trouwen heb je met bepaalde vooraf vastgestelde kosten te maken. Daarnaast worden ook vaak de kosten voor de fotograaf onderschat. Your Choice Catering weet precies waar je op moet letten bij het bepalen van het budget, zodat je hier al gelijk rekening mee kunt houden.

Enkele andere vaste kosten die bij vrijwel iedere bruiloft terugkomen is het organiseren van het diner en het huwelijksfeest. Uiteraard is het diner volledig naar eigen inzicht in te richten, maar vaak wordt voor het diner een aanzienlijk deel van het budget van de totale bruiloft ingezet. Dit geldt ook voor het feest en het entertainment wat hiervoor ingehuurd wordt. Ten slotte dien je ook budget vrij te maken voor de eventuele huwelijksreis.

>> Meer informatie: Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier