Huwelijksreceptie

Wanneer je zelf besluit de huwelijksreceptie te organiseren kom je vaak niet verder dan het regelen van de bubbels en het aansnijden van de bruidstaart. Echter kan hier veel meer uitgehaald worden, zodat de gehele bruiloft specialer wordt en daardoor ook echt de mooiste dag van je leven is. Your Choice Catering heeft de meest creatieve en ervaren mensen in huis om ook van je huwelijksreceptie een speciale aangelegenheid te maken die niet alleen door jullie als bruidspaar, maar door alle gasten wordt herinnerd. Wanneer Your Choice Catering de huwelijksreceptie organiseert betekent dit dat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Hierdoor kun je aandacht besteden aan alle gasten terwijl Your Choice Catering de receptie tot in de puntjes verzorgt. Uiteraard betekent dit niet dat jullie in het voortraject niets te zeggen hebben, integendeel zelfs. Your Choice Catering hecht er dan ook veel waarde aan om de huwelijksreceptie in goed overleg te organiseren, zodat met alle specifieke wensen rekening kan worden gehouden. Your Choice Catering zorgt er hierdoor mede voor dat niet alleen de huwelijksreceptie, maar de gehele bruiloft de mooiste dag van jullie leven wordt.

Eigen inbreng

Your Choice Catering vindt het zeer belangrijk dat jullie de eigen ideeën en wensen in kunnen brengen. De contactpersoon van Your Choice Catering zorgt er dan ook voor dat jullie al deze informatie kunnen geven tijdens de persoonlijke gesprekken. Het creatieve en flexibele team van Your Choice Catering gaat daarna met jullie eigen inbreng aan de slag, zodat er voor wordt gezorgd dat de huwelijksreceptie volledig tot tevredenheid wordt georganiseerd. Het is hierbij ook van groot belang dat je zelf de keuze hebt om verschillende arrangementen samen te stellen, zoals het borrel- en drankenarrangement.

Borrelassortiment

Bij Your Choice Catering krijg je de keuze uit een groot aanbod aan borrelassortimenten. Hierbij kun je zelf aangeven of je voor koude of warme hapjes kiest. Uiteraard is ook een combinatie mogelijk, zodat de gehele receptie net iets specialer wordt. Daarnaast biedt Your Choice Catering ook enkele standaard pakketten tegen zeer scherpe tarieven. Hierbij kun je onder andere kiezen uit het standaard party pakket, waarbij gebruik wordt gemaakt van all-in hapjes. Het flexibele team van Your Choice Catering kan er natuurlijk ook altijd voor zorgen dat je zelf de hapjes samenstelt zodat de receptie nog beter bij je eigen wensen aansluit. Zo is er bijvoorbeeld ook een luxe fingerfood assortiment, waarbij wat exclusievere gerechten worden geserveerd.

Drankenarrangement

Your Choice Catering biedt ook een uitgebreid drankenarrangement, waarbij verschillende dranken worden geserveerd. Zo beschikt het Hollands assortiment over verschillende frisdranken, spa rood en blauw, jus d'orange, kwaliteitswijnen en koude biertjes van de tap. Uiteraard kun je zelf beslissen welke wijnen worden geserveerd. Het is dan ook mogelijk om zelf de verschillende wijnen van ons assortiment te komen proeven zodat je zelf de lekkerste wijnen kunt kiezen. Om er voor te zorgen dat het drankenarrangement voor ieder budget geschikt is heeft Your Choice Catering een zeer unieke actie, waarbij je voor €7,50 per persoon gedurende 3 uur onbeperkt kunt drinken.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier voor meer informatie