Unieke trouwlocaties

Door het uitgebreide bestand en netwerk van Your Choice Catering vindt ook jij de perfecte trouwlocatie, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de soms zeer wisselende weersomstandigheden in Nederland. Dit is bijvoorbeeld van groot belang wanneer je wilt trouwen op het strand. Daarnaast biedt Your Choice Catering ook unieke trouwlocaties, zoals zeer romantische kastelen waar je in een intieme sfeer de bruiloft wordt voltrokken.

Geschikt voor ieder budget
Waar bij Your Choice Catering altijd rekening mee wordt gehouden is dat de bruiloft binnen ieder budget past. Dit wordt dan ook bereikt door goed naar jullie eigen wensen te luisteren en hiermee geschikte oplossingen te bedenken. Dit zorgt er voor dat de bruiloft niet heel erg duur hoeft te worden, zodat Your Choice Catering ook jouw bruiloft kan organiseren wanneer je een kleiner budget hebt.

Trouwlocatie voor verschillende activiteiten
Uiteraard ben je zeer flexibel in het inzetten van de unieke trouwlocaties. Zo kun je er bij Your Choice Catering bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de trouwceremonie of receptie op een bepaalde locatie te organiseren. Echter hebben wij ook een groot aantal unieke locaties in ons bestand die zeer geschikt zijn om de totale bruiloft te verzorgen. Hierdoor ga je van het officiële gedeelte direct over tot de receptie, met afsluiten uiteraard een bruisend feest. Ook beschikt Your Choice Catering over een groot aantal trouwlocaties waarbij de volledige catering kan plaatsvinden, zodat je samen met je partner en familie kunt genieten van een heerlijk diner op een unieke locatie.

Enkele romantische locaties

Een groot aantal van de trouwlocaties in het bestand van Your Choice Catering zijn op een unieke plaats gelegen, waardoor jullie bruiloft in een volledige beslotenheid kan plaatsvinden. Hierdoor waan je je de gehele dag in een andere wereld, waarbij alleen maar aandacht voor elkaar is. Uiteraard verhoogt dit ook de sfeer van je totale trouwdag, zodat deze echt onvergetelijk wordt. Doordat vele locaties speciaal gericht zijn op het organiseren van bruiloften kun je ook veel extra wensen bij ons kwijt.

Kasteel Sypesteyn

Kasteel Sypesteyn Kasteel met unieke trouwzaal

Een groot kasteel met een romantische ligging en desondanks een trouwlocatie voor max. 50 genodigden? Dit heeft alles te maken met de romantische trouwzaal. Bij mooi weer is het zeker aan te raden om het imposante landgoed er bij te betrekken.

Loosdrecht | Noord Holland | Pers: max. 50


Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder Kasteel met prachtige ligging tegen de bossen

Kasteel de Kelder is misschien bescheiden te noemen qua grootte, maar door dit gegeven en de authentieke sfeer en ligging is deze locatie erg populair voor huwelijksvoltrekkingen. Daarnaast is er veel mogelijk om de trouwlocatie naar eigen smaak te laten "aankleden".

Doetinchem | Gelderland | Pers: max. 120


Ocean Diva

OceanDiva Twee luxe varende locaties

Trouwen op een boot is sowieso al bijzonder, maar als je voor één van de twee luxe schepen van OceanDiva kiest, wordt het wel heel uniek. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is, want dit is veel meer dan wij hier kunnen vermelden.

1001+ ligplaatsen | Nederland, België en Duitsland | Pers: max. 1500


Pieterskerk

Pieterskerk Historische kerk

Een huwelijksinzegening in een historische kerk is altijd bijzonder, echter de Pieterskerk is ook uitermate geschikt voor een aansluitende receptie, diner of walking dinner en feestavond.

Leiden | Zuid-Holland | Pers: max. 1000


Arendshoeve

Arendshoeve "The Garden of Amsterdam" Oorspronkelijke productiekas

De Arendshoeve staat niet voor niks bekend als "The Garden of Amsterdam", want in de "kas" staan en hangen duizenden botanische planten die er mede voor zorgen dat de sfeer zorgt voor een unieke beleving.

Aalsmeerderbrug | Noord-Holland | Pers: max. 1000


Concertzaal Oosterbeek

Concertzaal Oosterbeek Monumentaal pand

Het historische gebouw uit 1865 is een trouw- en bruiloftslocatie bij uitstek. Dit komt mede door het gegeven dat er meerdere "zalen" zijn die helemaal naar wens ingericht kunnen worden, zodat er een sfeer wordt gecreëerd die past bij jullie bruiloft.

Oosterbeek | Gelderland | Pers: max. 500


Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh Kasteel

Het grootste kasteel van Nederland waar een onvergetelijk sprookjeshuwelijk zeker mogelijk is. De huwelijksvoltrekking bijvoorbeeld in de schitterende kasteeltuin en vervolgens binnen te feesten? Bijna alles is mogelijk bij Kasteel Huis Bergh.

‘s-Heerenberg | Gelderland | Pers: max. 500


Rijksmuseum van Oudheden

Rijksmuseum van Oudheden Museum hartje Leiden

In het Rijksmuseum van Oudheden is het o.a. mogelijk om de majestueuze Tempelzaal (waar een tweeduizend jaar oude Egyptische tempel pronkt), te gebruiken als een uniek decor voor een huwelijksinzegening e.o. de feestelijkheden nadien.

Leiden | Zuid-Holland | Pers: max. 400


Hangaar2

Hangaar2 Op voormalig Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk

Een voormalig "opslagplaats" voor vliegtuigen klinkt misschien niet romantisch, echter deze ruim opgezette locatie is perfect om door ons designteam in te laten richten. Zodoende kan er een bruiloft locatie worden gecreëerd die past bij jullie wensen.

Katwijk | Zuid-Holland | Pers: max. 2500


Trouwen op het strand

Strand Nederlandse kustplaatsen in overleg

Trouwen op het strand is natuurlijk wel heel romantisch, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, al dan niet in combinatie met een perfecte binnenlocatie voor de receptie, diner en trouwfeest.

Strand in overleg | Noordzeekust | Pers: max. -


Dolfinarium

Dolfinarium Zeezoogdierenpark

Elkaar het jawoord geven omringd door dolfijnen of andere zeezoogdieren, hoe uniek is dat? Daarnaast biedt het Dolfinarium meerdere unieke ruimtes voor een onvergetelijke dag. O.a. "Onder Odiezee" is bijzonder geschikt voor een receptie of feest.

Harderwijk | Gelderland | Pers: max. 2000


Eusebiuskerk

Eusebiuskerk Historische kerk

Schitterende kerk waar meer mogelijk is dan de huwelijksvoltrekking alleen. Wat dacht u van een intiem diner op 73 meter hoogte op de op de Belvedére om vervolgens feest te vieren in de Kerkzaal? Elke ruimte is naar wens in te richten om een intieme sfeer te kunnen creëren.

Arnhem | Gelderland | Pers: max. 1250


Totaal pakket

De bovenstaande trouwlocaties zijn niet los te boeken, maar worden bij Your Choice Catering aangeboden als een totaal pakket. Het grote voordeel hierbij is dat je maar één contactpersoon hebt waarmee je in contact staat om je bruiloft te regelen. Hierdoor is het proces voor de trouwdag zeer overzichtelijk, waardoor je veel minder stress ervaart. Je kunt je dan ook veel beter naar de grote dag toeleven, doordat Your Choice Catering je alle zorgen ontneemt. Daarnaast biedt een dergelijk totaal pakket ook enkele financiële voordelen, waardoor de bruiloft nog beter in je budget past. Uiteraard wordt rekening gehouden met al je eigen wensen.

Vrijblijvende informatie

Het is bij Your Choice Catering uiteraard mogelijk om geheel vrijblijvend verdere informatie aan te vragen. Wanneer je meer informatie over onze diensten wilt kun je naar het gratis telefoon nummer bellen. Ook hebben we een eigen e-mail formulier, zodat je zeer eenvoudig extra informatie aan kunt vragen.

Wanneer je voor Your Choice Catering kiest ontvang je direct van ons een gratis proefdiner. Uit ervaring weten wij dat veel mensen zich zorgen kunnen maken over de catering tijdens hun bruiloft. Om er voor te zorgen dat de gerechten ook bij jullie eigen wensen aansluiten bieden we de mogelijkheid om deze gerechten te proeven tijdens het gratis proefdiner, waardoor je een goede indruk krijgt van de catering tijdens de bruiloft.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier