Valkuilen tijdens het plannen van een bruiloft

Wanneer jullie zich voor hebben genomen om te gaan trouwen komen er een groot aantal verschillende zaken op je af voordat uiteindelijk de bruiloft plaats kan vinden. Het is van groot belang om goed op een aantal zaken te letten wanneer je de planning maakt, hierdoor wordt voorkomen dat je in bepaalde valkuilen terecht komt. Uiteraard behoedt Your Choice Catering je altijd voor deze valkuilen zodat de aanloop naar de bruiloft veel soepeler verloopt.

De bruiloft zelf

Wanneer je een drukke baan en sociaal leven hebt kan het regelen van de bruiloft vaak voor de nodige spanningen zorgen tussen jou en je partner. Het is hierbij van groot belang om niet te vergeten waarom je met elkaar wilt gaan trouwen. Wanneer de gemoederen hoog op lopen is het vaak beter om voor de gouden middenweg te kiezen dan dat één iemand zijn zin doordrijft.

Het weer

Een valkuil waar je veel minder invloed op hebt is het weer. In Nederland is dat uiteraard nog al eens zeer wissel vallend. Vooral wanneer de bruiloft in de winter of herfst plaats vindt is het goed om rekening te houden met eventueel slecht weer. Your Choice Catering is dan ook in staat om allerlei alternatieven aan te bieden voor het geval de bruiloft echt niet op de gekozen locatie door kan gaan. Daarnaast kan het ook voor komen dat bepaalde activiteiten anders worden opgezet dan aanvankelijk gedacht. Ook dit uiteraard onder invloed van het weer.

De jurk

Vaak wordt onderschat dat er in veel gevallen een lange levertijd wordt gehanteerd op de bruidskleding. Vooral wanneer de jurk of het pak nog op maat moet worden gemaakt heb je te maken met een lange wachttijd. Ook hierbij zorgt Your Choice Catering er voor dat je niet in deze valkuil stapt. Het team zal je dan ook al tijdig adviseren om een jurk uit te gaan kiezen. Hierdoor voorkom je namelijk dat de jurk niet op tijd geleverd kan worden.

De planning

Eén van de eerste zaken die je samen met Your Choice Catering regelt is het samenstellen van een planning en draaiboek. Hierdoor is voor iedereen van begin af aan al duidelijk wat er precies moet worden geregeld en wie dat voor zijn rekening neemt. Ook heb je hierdoor een handige tijdsplanning zodat je precies weet wanneer een bepaald onderdeel geregeld moet zijn. Dit zorgt voor veel minder stress. Vrijwel gelijktijdig met het samenstellen van een draaiboek wordt in samenspraak met Your Choice Catering het budget voor de bruiloft bepaald. Hierdoor is al gelijk duidelijk hoeveel er maximaal aan de bruiloft kan worden uitgegeven. Dit biedt Your Choice Catering ook voldoende speelruimte.

Advies

Door de jarenlange ervaring kan het team van Your Choice Catering je altijd van de juiste adviezen en alternatieven voorzien. Hierdoor voorkom je de belangrijkste valkuilen, zodat de gehele aanloop naar jullie bruiloft vele malen aangenamer wordt. Daarnaast kun je ook altijd op de contactpersoon van Your Choice Catering terugvallen wanneer je er zelf even niet meer uitkomt.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier voor meer informatie