Gratis Proefdiner

Zeg ja tegen Your Choice Catering
Wanneer je gaat trouwen kom je er al snel achter dat het organiseren van de bruiloft een grote klus is, waarbij veel stress komt kijken. Niet alleen tijdens de dag zelf wil je natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt, ook ruim voordat je grote dag eindelijk aanbreekt moet er van alles geregeld worden om de bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken. Wanneer je meer wilt genieten van de aanloop naar je bruiloft neemt Your Choice Catering je dan ook alle zorgen en stress uit handen. Your Choice Catering is dan ook niet alleen gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op de trouwdag zelf. Ook de decoratie, het entertainment en het bieden van unieke trouwlocaties valt onder het uitgebreide pakket van Your Choice Catering. Hierdoor weet je zeker dat de mooiste dag van je leven ook daadwerkelijk een groot feest voor iedereen wordt.

Eén contactpersoon, een groot voordeel

Your Choice Catering biedt een totaal pakket aan om je gehele bruiloft te organiseren. Het grote voordeel hiervan is dat je maar met één contactpersoon te maken hebt om alle elementen van je bruiloft te regelen. Dit scheelt niet alleen erg veel tijd, ook is deze contactpersoon op de hoogte van al jullie wensen. Hierdoor wordt het veel makkelijker om beslissingen snel en adequaat te nemen. Dit voorkomt dat jullie zelf allerlei verschillende bedrijven aan moeten schrijven, dit regelt de contactpersoon van Your Choice Catering allemaal. Daarnaast levert het totaal pakket van Your Choice Catering ook een financieel voordeel op. Zo worden er onder andere onnodige leverings- en servicekosten voorkomen wanneer je de bruiloft door Your Choice Catering laat organiseren. Ook wordt er met enkele vaste leveranciers gewerkt die de diensten en producten tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Ten slotte worden ook misverstanden tussen verschillende bedrijven voorkomen.

Gratis proefdiner

Wanneer je besluit om de bruiloft door Your Choice Catering te laten organiseren ontvang je al direct een aangename verrassing, het gratis proefdiner. Your Choice Catering beschikt over de beste koks die een groot aantal lekker en verschillende gerechten klaarmaken tijdens jullie bruiloft. Echter is gebleken dat veel mensen eerst zelf willen proeven wat er precies wordt geserveerd. Uiteraard is Your Choice Catering er voor om je alle zorgen te ontnemen. Dat is dan ook de reden waarom jullie een gratis proefdiner wordt aangeboden. Op die manier kun je zelf, samen met ouders of getuigen, alvast komen proeven van de gerechten die worden geserveerd.

Geen stress, geen drukte

Om er voor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook de gasten het goed naar hun zin hebben tijdens de bruiloft staat de klant bij Your Choice Catering altijd voorop. Uit ervaring weten wij dat het organiseren van een bruiloft erg stressvol kan zijn. Your Choice Catering neemt dan ook alle zorgen uit handen door zelf zoveel mogelijk vooraf te regelen. Niet alleen op het gebied van de catering, ook op allerlei andere gebieden biedt Your Choice Catering de oplossing. Er wordt dan ook erg veel waarde gehecht aan jullie eigen wensen, waar wij achter proberen te komen tijdens de persoonlijke gesprekken.

>> Bel gratis naar 0800 - 099 2233 of maak gebruik van ons e-mail formulier